Ви додали:

Ще одна популярна парковка Вадер - з двоповерховим гаражем, естакадами та декількома спусками / підйомами, прямими й спіральними.

Дітям особливо подобається наявність цих спусків, на яких машинки слухняно слідують вигинів траси.  Вона обмежена маленькими бортиками, тому транспорт з неї не відлітає за узбіччя.

Розміри Мега Гаража дозволяють комфортно грати з ним кільком дітям.  Благо ширина траси - 9 см - дає можливість використовувати не тільки машинки Кід Карс, а й будь-які, які підходять за розміром.  А підходять як машинки Кінсмарт, так і, звичайно, Хот Вілс.

Парковка хороша для дітей віком від 3 років, які вже можуть оцінити її складність.  Для однорічних і дворічних малят краще придбати дешевші прості Вадеровскі траси з мостами.  Модель 53130 цікавіша дітям навіть п'яти-шестирічного віку.

У зібраному вигляді займає площу 1,26х0,86 см. Плюс потрібно передбачити місце навколо гаража, щоб дитині було комфортно грати з будь-якою його ділянкою.

У зібраному вигляді тримається міцно, можна пересунути на інше місце.

Збирається по ілюстрованої інструкції.  З цією роботою впорається будь-який дорослий і навіть підліток.

Ціна абсолютно виправдана функціональністю ігрового набору і його довговічністю.  Служити буде не один рік.  Єдине - не потрібно занадто сильно смикати елементи траси при їх розбиранні, щоб не відвалилися язички кріплення.  Втім, потрібно особливо постаратися, щоб це зробити - іграшки Вадер зроблені дійсно на совість.