Ви додали:

Це, по суті Wader 53040, триповерховий, т. Е. Покращений, варіант парковки 53020. Наявність ще одного поверху робить більш цікавими, більш високими спуски - машинки шарудять на міні-віражах, особливо дітям подобається спускати згори цілі склади з декількох машинок Кідс Карс.

Ігровий набір буде більш цікавий малюкам від півтора до трьох років - за відгуками покупців (і з досвіду працівників нашого інтернет-магазину, які купували такі комплекти своїм дітям), ця парковка здатна зайняти малюків самостійною грою на півгодини та більше (що дивно для дітей подібного  віку).  Розмір машинок зручний для дитячої ручки, а обробка деталей і їх з'єднання - відмінне, при русі машиною по спусках або трасі ніде нічого не чіпляється і не застряє.

Збирається, як і всі парковки Вадер, легко, по ілюстрованій інструкції.  Чи впорається зі складанням будь-який дорослий або підліток.

Тримається в зібраному вигляді відмінно, легко пересувається на інше місце, не розсипаючись.

Щоб набір не займав багато місця, коли дитина з ним не грає, можна від'єднати трасу.  Збирається вона протягом пари хвилин.

У комплект входять дві машинки.

Оскільки іграшка розрахована на малюків, виробники подбали про те, щоб вона не містила дрібних або легко відокремлюваних деталей.  Маленькі діти можуть пробувати на зуб складові ігрового набору - він повністю безпечний для них.