Ви додали:

Мультімусоровоз Wader 36530 з серії Super Truck - не просто велика машина (довжина - 77 см), але і функціональна: довгий маніпулятор, що згинається в трьох точках, підіймає і знімає з платформи 4 сміттєвих баків, підчіплюючи їх за ручку посередині гаком.

Кабіна з платформою має три пари великих коліс, причіп - дві пари, але для стійкості він (якщо не приєднаний до кабіни) спирається на спеціальний виступ (відкидається вниз поворотом важеля).

Можна від'єднувати причіп від кабіни та використовувати їх автономно.

На причепі встановлено 4 великих сміттєвих баків.  У них можна навантажувати будь-які дрібні предмети або суміші.  У них кришки на засувках - коли бак встановлений на причіп, кришка знаходиться внизу.  Кришка широка, на всю ширину бака.

Машина яскрава, колір тримається відмінно, не вигоряє на сонці, а пластмаса не псується навіть при постійному зберіганні іграшки на вулиці (це зручно, якщо є свій двір).  При цьому не псуються і відмінно працюють, не заїдають, не забиваються вуличним пилом будь-які механізми.

Упаковка машинки містить в ілюстрованій формі всі варіанти її використання.  Є відкрите оглядове вікно.  Виконано в подарунковому варіанті.