Ви додали:

Вантажівка-фургон з серії Super Truck - не сама «модна» модель в ній, але при цьому одна з найпопулярніших.  Очевидно, тому, що дозволяє перевозити в критому великому фургоні масу речей - і за розміром, і за кількістю.

Розміри фургона Wader 36510 значні: в довжину - 77,5 см.

Має 5 пар коліс:

Фургон прикріплюється до кабіни - у два пази на платформі вставляються два виступи на нижньому боці фургона.  Тримається під час руху надійно.

На фургоні є двері на бічній стороні та двері, які повністю відкривають задні його сторону.  Якщо щось застрягло всередині спереду - через бічні двері легко це виправити.

Рухається вся конструкція легко, швидко, досить трохи підштовхнути машину.  Деталі опрацьовані реалістично.  Усередині кабіни сидіння на всю ширину - можна садити туди через віконця чоловічків як водіїв.

Вся машина, за винятком осей коліс, зроблена з пластмаси.  Матеріал міцний - іграшки Вадер відомі своєю надійністю.  Удари машинки об стіни, одвірки або про інші предмети на вулиці не тільки не розбивають машинку, але і не залишають слідів.  Плюс зберігати її можна на відкритому повітрі цілий рік - запилиться, забрудниться, звичайно, але водою все змивається легко, колір і зовнішній вигляд в цілому не страждають.

Упаковка дуже приваблива, яскрава, з оглядовим вікном і всієї необхідної інформації про іграшку.  Для подарунка - дуже гідне виконання.