Ви додали:

Починаючи з півторарічного віку і років до трьох ця парковка - одна з найулюбленіших іграшок маленьких любителів машинок.  Її творці врахували ті нюанси, які особливо цікаві малюкам в цьому віці:

А якщо поєднати в паровозик кілька машинок Кідс Карс і запускати їх зверху вниз по спусках - дитина буде захоплена грою надовго.

Можна від'єднати Гараж з дорогою 3,4 м 53020 і зібрати з неї взагалі окрему дорогу.  Можна запускати по трасі й по спусках машинки будь-які, які підходять за розмірами.  А ще - зберігати їх вгорі під прозорим дахом гаража.

Збирається набір легко, по ілюстрованої інструкції, зі складанням впорається не тільки дорослий, але і підліток.  Конструкція тримається міцно, легко пересунути та злегка піднімаючи, перенести в інше місце.

З'єднання елементів траси wader 53020: на кожному кінці деталі є виступ-язичок і поглиблення.  Трохи повернувши деталі під кутом один до одного, язички вставляють в пази.  Тримається міцно.  При розбиранні занадто сильно смикати не потрібно, а, повернувши так само, акуратно роз'єднати.

У комплект входить також одна машинка. Звернемо увагу на якість матеріалу.  У віці до трьох років діти часто тягнуть в рот найрізноманітніші предмети.  В цьому плані іграшка продумана своєю безпекою - деталі тримаються міцно, дрібних немає, відкусити або відколоти шматочок малюк не зможе.