Вы добавили:

Одна з «найкрутіших» парковок Wader 53070 - багаторівнева, з різноманітними роз'їздами, поворотами, мостами.  Їх називають паркінгами.  Підійде дітям від трьох-чотирьох до восьми років (малюки-дворічки просто не оцінять всієї краси подібної складності. Для них є сенс купувати більш дешеві варіанти парковок).

Розміри паркінгу і його насиченість різноманітними деталями дозволяють грати з ним кільком дітям.  Це зручно, коли потрібно зайняти цілу компанію.  Для гри хороші будь-які машинки відповідного розміру.  Їх одночасно можна і зберігати на декількох поверхах паркінгу, і запускати з прямих і віражних спусків, і пересувати по трасах і мостам - машинок знадобиться багато).

Дітям подобається, що, навіть запускаючи машинку з самого верхнього поверху по спуску, можна не боятися, що вона вилетить за межі траси - невисокі борти не дадуть їй цього зробити.

У зібраному вигляді паркінт займає за площею 1,10 м х 1,10 м. Для зручності гри потрібно передбачити і трохи місця навколо зібраного комплекту.
Тримається вся конструкція міцно і в цілості легко пересувається на інше місце.

Вартість іграшки повністю виправдана її якістю - набір буде служити довго і, можливо, не одному поколінню дітей.

Збирається по ілюстрованої інструкції.  Із збіркою впорається будь-яка доросла (або посидючий підліток)).
Цей комплект входить у п'ятірку найпопулярніших парковок Wader з продажу.