Ви додали:

Сміттєвози Wader - мабуть, самі по функціональності «насичені» машинки цієї фірми.  Сміттєвоз Wader 36580 Super Truck - яскравий, стильний, дуже міцний.

Отже, сама машинка являє собою кабіну з великим сміттєвим контейнером, «начиненим» різними дверцятами та ручками.  При пересуванні з одночасним натисканням одного з важелів (вони досить великі, дуже зручні у використанні для дитини) весь сміттєвий кузов підіймається з нахилом так, що з нього знизу ззаду висипається весь вміст.  Так можна легко «очистити» його від усього, чим він заповнений.

Таким чином, сміттєвоз Wader буквально «нашпигований» різними можливостями керувати рухом механізмів, що призводить малюків 3-6 років в повний захват.

Додамо, що машинка виключно міцна, відмінно витримує активні ігри вдома, і в пісочниці.  Легко миється водою - ніякі механізми не заїдають, все рухається легко і рівно.

Упаковка - яскрава, подарункова.  З відкритим оглядовим вікном, через яке машинку можна розглянути у всіх деталях.  На упаковці - ілюстровані приклади, як саме функціонує машинка, що для чого натискати.