Ви додали:

Фахівці фірми Вадер подбали про трасу для зовсім маленьких любителів машинок - модель 51791 являє собою поєднання двох доріг - звичайної та залізної.  По фактурі вони однакові, але різняться забарвленням.

Траси перетинаються на перехресті.  Кожна з них має міст естакаду, а значить, підйом на нього і спуск з нього.  Відповідно, машинки проїжджають і під естакадами.  На залізниці є і картонний тунель.

У набір входить також машинка з причепом і паровозик з вагончиком.

Можна збирати трасу по-різному, стимулюючи інтерес малюка новими формами дороги.

У зібраному вигляді набір займає досить місця - 1,48 м х 1 м. Малюкові потрібно буде порухатися, щоб повозити машинки по ньому.  Ширина траси - стандартні для Вадеровскіх парковок серії Кід Карс 9 см. Тобто, ідеально підходять будь-які машинки Кід Карс, а також будь-які інші машинки відповідного розміру (щоб не тільки містилися по ширині дороги, а й проходили під естакадами).

Обмежувачі по краях траси допомагають малюкам вести по нім машинки рівно, що додає задоволення від гри.

Яскраві елементи траси в поєднанні з наклейками, які потрібно прикріпити самостійно, допомагають вивчати кольори.

Гра захоплює надовго навіть однорічних малюків.  Звичайно, в цьому віці потрібна допомога дорослого - показати, як потрібно водити машинки, як вони з'їжджають зі спусків, як їздить паровозик, які видає звуки та т. п. Але незабаром діти самі навчаться займати себе.  Особливо добре, що розміри набору дозволяють одночасно грати з ним кільком малюкам.