Ви додали:

Wader 50400 це одна з найпопулярніших моделей парковок.  Очевидно, тому, що її творці передбачили безліч «моментів», цікавих дітям різного віку - і трилітнім, і «серйозним» користувачам років 6-7.

Гараж являє собою трьох поверховий паркінг з підйомником.  Як і всі парковки Вадер, він збирається по ілюстрованій та дуже наочній інструкції.  Звичайно з цією роботою маленька дитина не впорається.  А восьмирічний юний конструктор, можливо, і подужає самостійну збірку.

Гараж буквально «насичений» цікавими деталями, які дозволяють урізноманітнити гру:

До гаража прикріплюється траса, яка може «повернутися» до іншої сторони гаража, або відвести якомога далі від нього.

Слід зауважити, що якщо траса розрахована на стандартні машинки Кідс Карс, то для гри з гаражем, в тому числі для спуску, більш зручніші машинки трохи меншого розміру.

На верхньому поверсі парковки є ручка для її перенесення.  Краще робити це без приєднаної траси, але якщо акуратно, трохи піднявши, перетягнути весь зібраний комплект на інше місце - однозначно вся конструкція залишиться в цілості й схоронності.

Після гри зручно «від'єднати» трасу і розібрати її (вона збирається дуже швидко, дитина старше трьох років легко освоює цей процес), а безпосередньо гараж займає небагато місця.