Ви додали:

Іграшковий візок Wader 10950 з розмірами:

Має 4 колеса, тому завжди стійкий.  Колеса гумові.  Передня пара коліс - поворотні (їх напрямок залежить від напрямку ручки або переднього причепа, до яких вони чіпляються).

Вся конструкція рухається дуже легко, деталі між собою підігнані добре, нічого ніде не «бовтається».

Ручка йде в комплекті з візком.  Вона відчіпна.  При кріпленні до візка тримається добре.  Прикручується і відкручується швидко.  На кінці має розширення, дитині зручно триматися за нього рукою.

Вся конструкція важить півтора кілограма, тобто дитина навіть самого маленького віку може її не тільки возити, а й переставляти, підіймати, переносити.

Задній борт візки - на засувках, які відкриваються і закриваються.  Бортик відкидається, вміст вивантажується.

Візок Wader 10950 входить в серію Гігант, оскільки має підйомну вагу 60 кг.  Тобто в неї можуть забратися дві дитини, катати один одного, а в якості підсобного засобу для допомоги дорослим в роботах у дворі, на городі або в саду ця річ просто незамінна.

Весь візок зроблений з пластмаси, за винятком осей коліс, вони металеві.  Пластмаса дуже міцна, що в принципі є відмінною рисою всіх іграшок Wader.  Візок розрахований на її активне застосування на вулиці - можна не боятися, на візку НЕ буде тріщин, сколів, навіть щоб зробити ледве помітну подряпину, потрібно дуже постаратися.  Зберігати, як загальновідомо, її можна на вулиці цілий рік.  Чи не постраждає її зовнішній вигляд, або якість.

Якщо зняти ручку, можна кріпити візок як причіп до будь-яких тракторів і самоскидів їх серії Гігант.

Забарвлення візків цього артикулу - тільки червоний із синім кольором.  Якщо віддаєте перевагу зеленому забарвленню - вибирайте артикул Wader 10915.

Код: 10950
Візок Gigant Wader (10950)
-10%
В наявності
824.0 грн. 749 грн.
- +
Бренд: Wader
Країна: Польша
Параметри: 95 x 25 x 31
Візок Gigant Wader (10950)