Ви додали:

Пожежна машина з серії Super Truck Wader 36570 крім своїх значних розмірів, радує дітвору ще і дуже важливою характеристикою - вона дійсно ллє воду зі шланга.  Втім, води в бак, з якого вона надходить в шланг, поміщається трохи, але потрібно бути готовим до процесу натурального гасіння!

Машина входить в серію Super Truck.  Вона не тільки видатних розмірів - довжиною 77,5 см - але і з масою реалістичних, відмінно опрацьованих деталей.

Сама іграшка складається з двох частин - кабіни з невеликою платформою, до якої прикріпляється причіп з висувною пожежною драбиною, і безпосередньо самого причепа.

Кабіна з платформою - на трьох парах коліс, причіп зі сходами - на двох парах коліс і з відкидним упором для стійкості.  Тобто, можна розчіплювати ці дві частини та грати ними окремо.
В кабіні сидіння - на всю її ширину, можна через досить великі віконця посадити всередину лялькові невеликі іграшки пожежників.
На причепі - обертається на 360 градусів майданчик з висувною драбиною.  Щоб сходи трималася міцно, є упори, за допомогою яких змінюється і кут її нахилу.
Вода заздалегідь наливається в бак, розташований на причепі.  При натисканні на насос вона надходить в шланг, який покладений уздовж сходів всередині.

Іграшка в цілому - яскрава, приваблива і дуже міцна.  Упаковка також на висоті - картон з відкритим оглядовим вікном.  Можна помацати машинку прямо в упаковці.  На коробці нанесені ілюстрації, що допомагають розібратися з функціоналом іграшки.